UIT ONS WONINGAANBOD

Hypotheken

Heeft u een koopwoning of bent u van plan een huis te kopen?. Een hypotheek is dan vaak noodzakelijk. Misschien wilt u een tweede hypotheek, omdat u in uw huis wilt gaan verbouwen. Of wilt u weten of het oversluiten van uw huidige hypotheek u een lagere maandlast oplevert.

Het afsluiten van een hypotheek behoort tot een van de ingrijpendste beslissingen in een mensenleven. Logisch, want het is voor de meeste mensen de grootste uitgave ooit.

Wat voor hypotheek moet u kiezen?. Bij welke geldverstrekker?. De voorwaarden van een hypotheek zijn hierbij minstens zo belangrijk als de hypotheekrente. U kunt kiezen uit heel veel aanbieders en er zijn talloze hypotheekvormen.

Kiest u voor een spaarhypotheek of voor een beleggingshypotheek?. Of voor één van de vele tussenvarianten?. Of kiest u voor een annuïteitenhypotheek, lineare hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek? Of kiest u voor een combinatie van verschillende hypotheekvormen?. Denk hierbij ook aan het risico van overlijden, arbeidsongeschiktheid of het verlies van uw baan. Deze risico's kunnen enorme gevolgen hebben op financieel gebied.

Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden en risico's. Mocht u eens een gesprek wensen met een deskundig, onafhankelijk ERKEND hypotheekadviseur, neemt u dan contact met ons op.